Hi! My name is Jennifer

Hej där!

Jennifer heter jag och är 28 år gammal. Just nu (fram till april) studerar jag till Digital Designer på Brobygrafiska i Sunne, du kan läsa mer om utbildningen HÄR. Sedan tidigare har jag också en kandidatexamen med huvudområde informationsarkitektur inriktning webbredaktör Front End-webbutvecklare. Du kan läsa om den utbildningen på Högskolan i Borås HÄR. Till våren är jag nyexaminerad och söker då jobb inom webbutveckling med fokus på UX/UI och frontend-utveckling.

Efter några års studier inom yrkesområdet och ett jobb som E-com Web Manager på ett näthandelsbolag söker jag nu efter en inspirerande arbetsplats som jag kan växla upp hos och få använda mina kunskaper och skapa nya erfarenheter.

Släng iväg ett mail eller slå mig en pling vettja!

Contact

Email: jennifer.wulff@hotmail.com
Mobil: 0702-810508

What I Do

Front End

Jag är Front End utvecklare och med programmering som ett av mina stora intressen. De språk jag har kunskaper och erfarenhet av är HTML/SCSS, JavaScript, React, Typescript och PHP mot WordPress.

UX / UI

Utbildad UX designer som har fokus på att användarens upplevelse och konvertering men med en touch av lekfullhet.

Photo

Fotografering har i halva mitt liv varit en stor grej och det har blivit lite olika fotografering, främst inom motocross men även porträtt, bröllop, natur, djur och lite studio.

Experience

Intern - Front End Developer

Ninetech / november 2020 - januari 2021

Under min andra praktikperioden på Brobygrafiska var jag på det Karlstadbaserade företag Ninetech, här fick jag möjlighet att utvecklas inom front end och fördjupa mina kunskaper, jag började bland annat koda med React och TypeScript och integrerade med WordPress REST API. Jag byggde en webbplats åt ett band med WordPress som CMS och front end jobbet med React.

Intern - WordPress Developer

Krokedil / februari - april 2020

Under första året på Brobygrafiska hade vi 12 veckors praktik som jag genomförde på Krokedil i Arvika som utvecklar PlugIn för WooCommerce. Praktikperioden varvades mellan teori och praktik med fokus på baskunskaper kring WooCommerce samt hur Krokedils kopplingar fungerar. En bit in på praktiken övergick jag till praktiska övningar genom att sätta upp WooCommerce och Krokedils kopplingar samt testning av kopplingar. Jag fick också möjlighet att utveckla grunden till ett eget WordPress tema och i uppdrag att uppdatera Arvika Fotbollsklubbs header samt ta fram några olika förslag på annonsbilder till facebook för kommande matcher.

E-Commerce Website Manager

HorseMeUp / juni 2018 - april 2019

Som E-Commerce Website Manager arbetade jag med att optimera kundupplevelsen hos Horsemeup. Mina arbetsuppgifter varvades mellan att drifta webbplatsen och driva Horsemeup Sociala mediekanaler. Det innebar att mina dagliga arbetsuppgifter bestod av att övervaka och uppdatera produktregistret och content samt att upprätthålla en marknadsföringsplan för att bibehålla och förbättra kundupplevelsen hos Horsemup. Jag planerade och genomförde också olika typer av kampanjer för webbplatsen, sociala medier och nyhetsbrev samt höll alla kanaler uppdaterade.